Bahattin Abi,
Kusura bakma yazını yeni gördüm. Yeni iş yeni büro, bu arada siyasette de zaten seçimde sonuncu olduk

bu nedenle çok da önemli değil. Sadece başlangıçtı.
Bu forumda günlük yazar gibi mi yazılır sohbet mi edilir emin olamadım. Ancak son zamanlarda içimi derinden yaralayan sarsan bir durum var. Pek çoğunuzun görüşlerime katılmayacağını biliyorum. Ancak Türkiye için çok ciddi endişelerim var. Gerek iç politikada gerekse dış politikada verilen tavizler beni ciddi anlamda üzüyor.
Edebi çalışmalar derseniz , edep kısmı her zaman var ama gerisi aksadı. kendimi gerçek anlamda edebiyatçı görmeye başladığım gün çalışmalarım düzenli olarak devam edecektir ama bunun içinde Başmakçı'daki mevcut üç fırının ekmeğinin yetmeyeceği düşüncesindeyim.
İş hayatı ve ciddi bir gelecek kurma endişeleri askerlik dönüşü her genci sardığı gibi beni de bunaltmaya çalıştı. Askerlik öncesi yeni iş atılımlarına daha orjinallerini ekledim. Salyangoz ticaretine girmek istesem de işin başına geçecek ortak bulamadım. Şu sıralar iyi bir ortak bulmak çok zor. Bir ara pizza ve hamburger işine girmek istedim ama kokereç ve kavurma bu işte başarılı olmamı engelledi. Kültürü değiştirmek çok zor

Bir ara park işletmeciliği yapmak istedim ama çok fazla yatırım isteyip sadece üç yıllığına ihale yaptıkları için vazgeçtim. Ve kendi mesleğimi tam olarak yapma kararı vermişken şu sıralar kültür incisi işi dikkatimi çekmeye başladı

abi beni bildiğin gibiyim. Mutlaka birşeyler yapacağım tekdüze hayatı sevmiyorum. Sürekli yenilik istiyorum. Sabit kalan tek şey 10. yılını doldurduğum Elanurum, sanırım 10. ayda nişan seneye de düğün yaparız. Ama birgün sayısal loto oynamaya karar verirsem ve oynadığım haftada büyük ikramiye çıkarsa hemen düğün işlemlerine başlayabilirim

Sizin umarım sıkıntılarınız stresiniz yoktur. Tüm dostlara selamlar vefasız olarak addetmeyin. Sadece biraz farklıyım o kadar