Google Reklamları
buGÜNLÜK Paylaşımlarımız
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Şubat 07, 2012, 01:22:47 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: buGÜNLÜK Paylaşımlarımız  (Okunma Sayısı 7934 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #60 : Mart 08, 2009, 21:01:32 ÖS »

Vallahi ben 'dur bir selam vereyim' dediğim anda kayboluyorum selam içinde. Kaybolduğumu anladığımda ise az eziyet çekmiyorum selametle yolumu bulana değin.
Beter bi şey bu 'selamda kaybolmak', Çin türünden bile beter, işkencelerin..

Bu nedenle bu selam verme işine son vermeliyim. Başarırsam, sonlamayı acaba sigarayı da, başarır mıyım?

*
Ben Hayrettin Geçkin Bey'e Hoşgeldiniz demiştim ama.. belki de dememiştimdi düşüncesiyle tekrar diyeyim..

Hoşgeldiniz Sayın Hayrettin Geçkin.

Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Bahattin YILDIZ
Bahattin Yıldız
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #61 : Mart 12, 2009, 22:20:21 ÖS »

Sevgili Yelda'nın referansıyla yurtdışından Ötekileriz'e katılan ressam ve yazar  sayın Mihrişah Azak'lıya hoş geldiniz diyorum.

« Son Düzenleme: Mart 12, 2009, 22:34:05 ÖS Gönderen: Bahattin Yıldız » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #62 : Mart 12, 2009, 23:23:44 ÖS »

Hoşgeldiniz Sevgili Mihrişah Azaklı, adınız bile sıcaklığıyla iç ısıtan yakınlıklar getirdi bize uzaktan . İyi paylaşımlar dilerim.
Sahra
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #63 : Nisan 03, 2009, 14:37:56 ÖS »

Roman eleştirisi üzerine özgün bir yeri olan Sayın Ali AKDEMİR ve Şair Kenan Can YOLDAŞLAR'a Ötekileriz'e hoşgeldiniz der, nice paylaşımlar dileriz.

Sahra MAVİ
Bahattin YILDIZ
Bahattin Yıldız
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #64 : Nisan 05, 2009, 11:30:28 ÖÖ »

Sayın Rıza Bozkurt, Ali Akdemir ve Kenan Can Yoldaşlar:

Merhabalar, hoş geldiniz.
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2009, 11:32:29 ÖÖ Gönderen: Bahattin Yıldız » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Bahattin YILDIZ
Bahattin Yıldız
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #65 : Nisan 05, 2009, 11:36:15 ÖÖ »

Abi hala biraz çabalar var Smiley Bir de siyasete atıldık. Yerimde duramıyorum 29 Mart sonrası elimden geldiği kadar uğrayıp birşeyler üretmeye çalışacağıma emin olabilirsin.

Evet büyütmeler var , ilk denemeydi, değiştirilebileceğini gördüm. Bunun dışında fantaziyi seviyorum Smiley Bu nedenle fantastik resimler kullanıyorum elimde değil yine de doğa resimleri katabiliriz.

Umarım fazla bekletmemişimdir....Bu arada kitap birkaç gün açılmadı nedeni ise serverimdaki değişiklikler.

(Ali Sinkay'dan alıntı)

-----------------------------

Ali kardeş, Sevgili Yelda'nın forumuna yazmış olduğunuz mesajın bir kopyasını buraya alarak karşılık vermek istedim.

Siyasi bir uğraşa girdiğini bildirmişsin. Hayırlısı olsun, derim. Bu konuyu telefonla daha ayrıntılı konuşmamızın uygun düşeceğini sanıyorum. Kolaylıklar dilerim. Selamla, sevgiyle.
Şeyda GÜNEŞ
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #66 : Nisan 28, 2009, 00:22:08 ÖÖ »

Öykücü Erol ÇELİK'e Ötekileriz'e hoşgeldiniz diyor, nice paylaşımlar diliyorum.

Şeyda GÜNEŞ
Transferci
Yalçın Bozer
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #67 : Mayıs 01, 2009, 13:58:44 ÖS »

Tüm emekçilerin ve ezilenlerin 1 Mayıs işçi bayramını kutlarız...

Fotoğraf kaynağı : http://www.ntvmsnbc.com/id/3053415/
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2009, 13:59:23 ÖS Gönderen: Transferci » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Bana da Transfer işi yüklendi.
Nisa NUR
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #68 : Mayıs 01, 2009, 14:01:31 ÖS »

Sevgili Mehmet TÜRKMEN'in doğum gününü kutlarız. Şair, ne zaman alıyorsun teskereyi?...
Şeyda GÜNEŞ
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #69 : Mayıs 05, 2009, 22:08:12 ÖS »

Bilgeköy'de gerçekleşen vahim olayın üzüntüsü yüreğimizi parçaladı... Tüm Türkiye'nin kırkdört defa başı sağolsun... N'olur bir daha olmasın böyle kahredici olaylar...
YILMAZ ESKİCİ
eskici
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #70 : Mayıs 07, 2009, 09:16:45 ÖÖ »

vahim tablo sersemletti bizleri,
unuttuk hıdırellezi, baharı, yeşeren fidanları açan çiçekleri,
otuz yedi sene önce kopartılan üç tomurcuk gülü...
unutmamak, unutturmamak umuduyla!

dalgın eskiciniz.
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2009, 09:22:09 ÖÖ Gönderen: YILMAZ ESKİCİ » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Sahra
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #71 : Mayıs 14, 2009, 20:45:58 ÖS »

Ressam Zemihan DEMAR'a Ötekileriz'e hoşgeldiniz der nice uygar paylaşımlar temenni ederiz.
Sahra
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #72 : Mayıs 21, 2009, 10:50:41 ÖÖ »

Lucufer'in (Mustafa Burak SEZER) doğumgününü kutlarız.
Sahra
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #73 : Mayıs 23, 2009, 22:34:52 ÖS »

Sevgili Devran MİRSAL Ötekileriz'e hoşgeldiniz.
alisinkay
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #74 : Mayıs 27, 2009, 09:58:41 ÖÖ »

Bahattin Abi,
Kusura bakma yazını yeni gördüm. Yeni iş yeni büro, bu arada siyasette de zaten seçimde sonuncu olduk Smiley bu nedenle çok da önemli değil. Sadece başlangıçtı.

Bu forumda günlük yazar gibi mi yazılır sohbet mi edilir emin olamadım. Ancak son zamanlarda içimi derinden yaralayan sarsan bir durum var. Pek çoğunuzun görüşlerime katılmayacağını biliyorum. Ancak Türkiye için çok ciddi endişelerim var. Gerek iç politikada gerekse dış politikada verilen tavizler beni ciddi anlamda üzüyor.

Edebi çalışmalar derseniz , edep kısmı her zaman var ama gerisi aksadı. kendimi gerçek anlamda edebiyatçı görmeye başladığım gün çalışmalarım düzenli olarak devam edecektir ama bunun içinde Başmakçı'daki mevcut üç fırının ekmeğinin yetmeyeceği düşüncesindeyim.

İş hayatı ve ciddi bir gelecek kurma endişeleri askerlik dönüşü her genci sardığı gibi beni de bunaltmaya çalıştı. Askerlik öncesi yeni iş atılımlarına daha orjinallerini ekledim. Salyangoz ticaretine girmek istesem de işin başına geçecek ortak bulamadım. Şu sıralar iyi bir ortak bulmak çok zor. Bir ara pizza ve hamburger işine girmek istedim ama kokereç ve kavurma bu işte başarılı olmamı engelledi. Kültürü değiştirmek çok zor Smiley

Bir ara park işletmeciliği yapmak istedim ama çok fazla yatırım isteyip sadece üç yıllığına ihale yaptıkları için vazgeçtim. Ve kendi mesleğimi tam olarak yapma kararı vermişken şu sıralar kültür incisi işi dikkatimi çekmeye başladı Smiley abi beni bildiğin gibiyim. Mutlaka birşeyler yapacağım tekdüze hayatı sevmiyorum. Sürekli yenilik istiyorum. Sabit kalan tek şey 10. yılını doldurduğum Elanurum, sanırım 10. ayda nişan seneye de düğün yaparız. Ama birgün sayısal loto oynamaya karar verirsem ve oynadığım haftada büyük ikramiye çıkarsa hemen düğün işlemlerine başlayabilirim Smiley

Sizin umarım sıkıntılarınız stresiniz yoktur. Tüm dostlara selamlar vefasız olarak addetmeyin. Sadece biraz farklıyım o kadar Smiley
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!