Sahra
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #75 : Mayıs 27, 2009, 10:10:36 ÖÖ » |
|
Sevgili Ali SİNKAY'ın doğum gününü kutlar çalışmalarında başarılar ve nice mutlu güzel günler dileriz.
|
|
|
|
|
alisinkay
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #76 : Mayıs 27, 2009, 10:57:54 ÖÖ » |
|
Sayın Sahra, Teşekkür ederim. Bu arada doğum günüm sanırım 11 Mart 
|
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #77 : Haziran 09, 2009, 12:04:56 ÖS » |
|
Ali kardeş, merhaba. "bir koltuğa kaç karpuz sığar, insan ömrü ne kadardır?" gibi sorular sorsam mı somasam mı?... İş yaşamında, beğensek de beğenmesek de 'en iyi iş bildiğimiz iş' olmalı diye düşünüyorum. Merkezine ana işi aldıktan sonra, diğer uğraşlar hobi olarak yapılmalı; ayakta durabilmek için. Ali, kusura bakma, kendimi sakallı dede gibi hissetmeye başladım; öğütlerim, yönlendirmelerimle... Sen en iyisini bilirsin, senin iyi bir yere gelmenle kardeşlerimin gelmesi arasında hiçbir fark olmayacaktır. Bol kazançlar, başarılara imzalar dilerim.
|
|
|
|
|
|
Nisa NUR
|
 |
« Yanıtla #78 : Haziran 14, 2009, 13:34:33 ÖS » |
|
Tüm babaların babalar gününü, birkaçgün erken de olsa şimdiden kutluyorum. Çünkü yarın tatile çıkacağım ve orada bilgisayar yok. Günün anlam ve önemine istinaden onlara İlhan Kemal'in "Korevi" isimli şiirini armağan ediyorum:
korevi (*)
5. ağlasam kış, gülsem güz! küstüm oynamıyorum, evetle şerhimi hayat!
4. şölenlerde yerim boş kalsın. legal gülüşlerden azadeyim aynaların karşısında. aslında sabah olan sesim gecelmiş!
3. çayır çimen sokak! bu ne tuhaf gökdelen altı? –ölüler gömülmemiş!? sahi patron, buralardan mı akmıştı maralların su içtiği? –iyilik! şimdi neden zakkumdan yapılmada, mecnunların şarabı?... –tamam ayıldım:
2. kar fırtınasıydı çocukluğum, tırnaklarımdan başlardım üşümeye! an; hamurdu, teriyle yoğururdu babam. bir bakardım, cüzdanı sırf kan! isteyemezdi annem; sobaya odun, çaya şeker, sofraya ekmek! karanfil yabanı sigarasının ucunda tüten, kesinlikle ömrüydü!
1. bu yüzden: sevemeden büyüdüm yamyam şölenlerini.dumanı! en güzel bize yakışmasına kafa tuttum, sargı bezlerinin! ekmekte kabaran tuzun tadına, şapka çıkarttım. bölüştüm; sevginin erdemini. tutunmanın gerekliliğini, keşfettim. o günden berilendi öteler; fırlattım gitti kilitli kapılara doğru bin anahtar,
0. rehin düşler çıkardım korevlerden. baba! bu çiçekler sana
yokşehir, nisan 2004
İlhan KEMAL
(*) Hiç, Kimsenin Bildiği / Sayfa 36
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 14, 2009, 17:59:52 ÖS Gönderen: Nisa NUR »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
alisinkay
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #79 : Haziran 23, 2009, 15:51:15 ÖS » |
|
Çabuk sıkılan ve koltuğa onlarca karpuz sıkıştırmaya çalışan birisiyim abi. E- Kitap konusunda eleştirilerini biraz dinledim ama  yine de çok fazla uygulayamadım ama içimden gelen resimler fantastik resimler. Sayın Yelda Karataşın kitabı eski yerinde duruyor ama biraz daha profosyonelleştirerek yeni bir kitap hazırladım. Sizlerin beğenisine sunuyorum. Yelda Karataş kitabı http://www.basmakci.com/ekitap/yeldaYeni Sevda Şiirleri derlemesi http://www.basmakci.com/ekitap/sevdasiirleri/
|
|
|
|
|
|
Şeyda GÜNEŞ
|
 |
« Yanıtla #80 : Haziran 23, 2009, 22:06:12 ÖS » |
|
Elektronik kitap tasarımı konusunda başarılısın, tebrikler...
Şeyda GÜNEŞ
|
|
|
|
|
|
|
Sahra
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #82 : Temmuz 10, 2009, 21:03:02 ÖS » |
|
Sevgili Nurdan ÜNSAL, Ötekileriz'e hoşgeldiniz. Nice uygar paylaşımlara...
|
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #83 : Temmuz 11, 2009, 05:48:25 ÖÖ » |
|
Bir ben varım.. (Zaten hemen her zaman nedense varım!:) Bi de bir kaç ben gibi.. Yok başka kimse.. (sadıkseverim)
Olmaya gelen var gibi ama.. Yoksa bile, 'hoşgeldin'lerden bu anladığım..
Kapa sandık, aç sandık kaç sadık var, saydıkça yok ki kalan saymaktan
sıkıldım artık.
|
|
|
|
|
|
Nisa NUR
|
 |
« Yanıtla #84 : Temmuz 11, 2009, 08:45:04 ÖÖ » |
|
Hoşgeldiniz Nurdan ÜNSAL.
|
|
|
|
|
|
sedef Kandemir
|
 |
« Yanıtla #85 : Temmuz 12, 2009, 16:40:19 ÖS » |
|
Sevgili Nurdan Ünsal Gelişin çok sevindirdi, hoş dizelerinle hoşgeldin arkadaşım... 
|
"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi". -Sabahattin Ali-
|
|
|
Nurdan Ünsal
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #86 : Temmuz 13, 2009, 23:01:11 ÖS » |
|
Hoşbuldum ÖTEKİLERİZ!  )) Sedefcim, çağırdın geldim, hoşgeldim:)) sevdim burayı, teşekkür ederim. sevgiler sana ve ötekileriz'e...
|
|
|
|
|
Sahra
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #87 : Temmuz 16, 2009, 18:23:02 ÖS » |
|
Sevgili Sümeyye AKKÖK iyi şiirlerin adresi Ötelileriz'e hoşgeldiniz.
|
|
|
|
|
Sahra
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #88 : Eylül 08, 2009, 13:19:53 ÖS » |
|
Bige PALAZ, Özgül BAŞAR ve Serpil BAŞAK'a hoşgeldiniz der, nice paylaşımlar temenni ederiz.
|
|
|
|
|
Sahra
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #89 : Kasım 09, 2009, 11:12:00 ÖÖ » |
|
Şair Ayhan GENÇ'e Ötekileriz'e hoşgeldiniz der, nice paylaşımlar dileriz.
|
|
|
|
|
|