Google Reklamları
Komplocu&AntiKomplocu Saç Saça Baş Başa
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Şubat 07, 2012, 00:35:31 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Komplocu&AntiKomplocu Saç Saça Baş Başa  (Okunma Sayısı 3347 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : Haziran 28, 2008, 14:43:59 ÖS »

Yazdıklarımı ne irdeleyen var, ne kabul eden, ne reddeden, ne tartışan... Valla sıkıldım. Şöyle yazdıklarıma çeşni olacak bir yoldaşım, karındaşım bilem yok. 'Kendi çalar kendi oynar' vaziyetlerine düşecek adam mıydı Komplocu.

Düşündüm, taşındım, kaşındım bir çözüm buldum kendi kendime.
Saçı saçıma, başı başıma, tipi tipime uygun, ruhu ruhuma, aklı aklıma, düşüncesi düşünceme aykırı bir arkadaşım olsun istedim. Kendimi ikiye bölüyorum. Yarımın adı adım, diğerinin adı AntiKomplocu olsun.

Sayın Yönetime arzuhalimdir: AntiKomplocu üyeliğim onaylansın, saç saça, baş başa Komplocu, AntiKomplocu er meydanında güreşsin.

Atasözü uydurmam: Rakibin yoksa yaratacaksın!
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2008, 14:45:02 ÖS Gönderen: Komplocu » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Komplocu Geldi Hanımmm!!! Darma daın... Darma Daın...
yaprakunvar
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Haziran 28, 2008, 14:51:07 ÖS »

Smiley
Moderatöre Bildir   Kayıtlı

gölgem kan kaybediyor temmuz ü?üyorum...
Bahattin YILDIZ
Bahattin Yıldız
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2008, 20:18:22 ÖS »

Ambulans gerekecek mi?  Smiley
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : Haziran 30, 2008, 21:05:19 ÖS »

Gerekecek abi.

AntiKomplocu
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2008, 21:06:48 ÖS »

Benim içinse gerekmeyecek.
Nisa NUR
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2008, 21:52:47 ÖS »

Komplocu, yanılıyorsun: Yalnız olduğun yanlış, ilgiyle okunuyorsun, kendi adıma bunu peşinen söylerim. Yılgınlık yok, tamam mı?

Nisa NUR
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #6 : Temmuz 03, 2008, 15:27:22 ÖS »

karanlık puslumu puslu vadide, bildik sol çoğunluk ırmağı sağın sağına, sağ çoğunluk ırmağı sol mecrada akarken ötekileriz Komplocusu serinlemek istedi. Çemirlediğim kolumu hangi ırmağa daldırsam da ıslansam derdine düştü. Ortadoğu'da birinin burnu kanasa, kahrolsun yapanlar diye miting düzenlerken, Irak işgaline, BOP projesine sessiz seyirci olanlara mı?... Bırr dedi, kolunu çekti Komplocu...

Darbeye karşıyım, militarizme karşıyım, yaşasın demokrasi diye diye dilinde tüy bitmiş gelenekçi sol ırmağına uzanayım, dedim. Bendense yana darbe iyidir, şırıltısını aldım. Açık açık darbe düzenleme teşebbüsünde olanların arkasında 80 yıllık avukatları gibi dizilenleri gördüm. Bırrr dedim, ırmağa dokunmuş gibi titredi içim.

Söz nedir, söz sihirdir. Kimi dinlesem Nasrettin Hoca gibi haklısın diyesim gelir, sihirli sözlerinin sihrine kapılırken, susamış Komplocu, susuzluğuna rağmen tek ırmağa girmemekle, bir 'aferin'i kendi kendisinden aldı.

AntiKomplocu
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Temmuz 03, 2008, 15:40:36 ÖS »

Bazı kişilerin komik olmak için özel uğraş vermesine, ders almasına gerek yok. Komplocu kardeşim de bunlardan biri. Ne dedin sen şimdi?

Sen nerede duruyorsun? Tarafını belirle kardeşim. Orada buradan gözükmeden, oraya buraya, buradan oraya ok fırlat. Ben temizim ayağı çek.

Senin bir yazını okuyan iyi solcu ha, bir yazını okuyan iyi sağcı ha, bir yazını okuyan iyi Komünist ha, bir yazını okuyan muhterem kardeşlerden ha, bir yazını okuyan iyi laik ha, biryazını okuyan laik değil ha, bir yazını okuyan Ulusalcı, Milliyetçi, vs vs diyecek.

Ortayolcumusun, oportünistmisin, herkesten kendisini korumaya çalışan zavallı bir adammısın, orayı burayı fişekleyerek oh ne görsel havai fişek gösterisi diyenlerden misin?...

KOLAYCIMISIN, İN MİSİN, CİN MİSİN, DÜŞÜNCE FAHİŞESİMİSİN, Sen nesin kardeşim? Çıldırtma adamı, topuğum demir pençeli ona göre...
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #8 : Temmuz 03, 2008, 15:53:12 ÖS »

Tanıdığın en saygısız adam kim deseler, AntiKomplocu demeyen .... olsun. Sen, seni varedene şükran duyacakken, seviyesiz uslupla beni rencide etmeye çalışıyorsun. Bana bir daha kardeşim, deme.

Seninde zamanın geleceeekkkk...

Ne olduğumumu soruyorsun, annesi babası, nesebi belirsiz düşüncelerin işçisiyim desem hoşuna gider mi?

Her görüşten ve düşünceden uygun olanını alıp, gerisini çöpe atan ve kalanını kendi teknesinde yoğuran biriyim.

Ocu, bucu yazıların var, ithamının cevabını aldım mı bay AntiKomplocu?
« Son Düzenleme: Temmuz 06, 2008, 15:22:33 ÖS Gönderen: Komplocu » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

AntiKomplocu
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Temmuz 03, 2008, 16:15:33 ÖS »

Beni varettiğin doğrudur, istersen yok edebileceğinde... Kulağına küpe olsun ki; varlığıma izin verdiğin sürece, senin oyunlarına gelmeyeceğim.

Konumu, yaşam felsefesi, yeri ve yurdu belirsiz biriyle tartışmamda anlamsızdır.
sedef Kandemir
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Temmuz 03, 2008, 20:43:55 ÖS »

Sayın antikomplocu üslubunuza özen göstermenizi tavsiye ederim. Karşınızda bizim özkomplocumuz var ve kendi adıma değer verdiğim bir şahsiyettir.

Çok bulaşmayın rica ederim... :Smiley

"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi".
-Sabahattin Ali-
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Temmuz 04, 2008, 03:21:00 ÖÖ »

icimiz gecmis, icimiz..
bize ne der komplocu, antikomplocu
icimizin pesinde yilki atlari,
hosaf olmus belki de bilmez tane ne
eseklerken biz..

Smiley

yaprakunvar
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Temmuz 04, 2008, 12:53:25 ÖS »

Smiley

gölgem kan kaybediyor temmuz ü?üyorum...
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #13 : Temmuz 06, 2008, 15:23:05 ÖS »

Komplocu, yanılıyorsun: Yalnız olduğun yanlış, ilgiyle okunuyorsun, kendi adıma bunu peşinen söylerim. Yılgınlık yok, tamam mı?

Nisa NUR

Sağol Nisa hanım.

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #14 : Temmuz 06, 2008, 15:25:55 ÖS »

Sayın antikomplocu üslubunuza özen göstermenizi tavsiye ederim. Karşınızda bizim özkomplocumuz var ve kendi adıma değer verdiğim bir şahsiyettir.

Çok bulaşmayın rica ederim... :Smiley

Sedef hanım, bu desteklerle Antikomplocu'nun ödü kopmuştur şimdi. Sağolun, varolun.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!