AntiKomplocu
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 06, 2008, 16:15:43 ÖS » |
|
Beni varediyorsun. Benimle tartış diyorsun. Ben tartışmam diyorum. Kafanı darp ederim, darbe yaparım diyorsun. Bir de üzerine kulumsun, tebamsın, kölemsin, cariyemsin bilmem neyimsin gibi laflar ediyorsun.
Sana baba demeyeceğim, padişahım, sultanım, Tanrım, devletlum, hükümetim, başbakanım, profesörüm, akademisyenim, paşam, cumhurbaşbakınım, hatta büyükbabam da demeyeceğim. Hatta ve hatta Küresel Kralım da demeyeceğim.
Frenkaştayn'ın olacağım senin, sana karşı duracağım, bende seni çirkinleştireceğim.
Bu ne ya? Tartış diyon: tartışmak için düşünmem lazım, düşündüğümü konuşmam lazım, konuştuğuma karşı durursan, karşı duruşumla seni antilemem lazım.
Bunları yaptım, diyelim. Senin muhabbetine limon değil, şeker oldum diyelim. Sende alicenaplık gösterdin, bak ne kadar özgürlüğü savunuyorum triplerine girip fötr şapkanı çıkarıp çevreyi selamladın, diyelim. Buraya kadar herşey tamam. 'Ben kendimi de Antikomplocu'yu çok severim. Görüşlerimiz ayrı olsa da saygılıyım, bilmemneyim,' dedinde dedin.
Bu ne, bu ne Sayın'ı mayını kullanmadan Bay Komplocu?... Özgürlük mü bu? he özgürlük değil mi? Açılım sağladım, konuşmanı sağladım, görüşlerini anlaşılır kıldım. Uygulamalarına çeşni oldum. Bu ne demokrat Komplocu dedirttin, kuluna nasıl da iyi bakıyor, altını siliyor, bezliyor, ağzına mamasını veriyor, elektrik, su parası istemiyor. Hakeretlerine, küfürlerine tahammül ediyor. Tahammül rejimli demokrasi oluşturmuş, hoşgörü içinde, Komplocu antikomplocuyla karşıt görüşsel diyalog içinde...
Yağma yok, öyle. Tersten vurdum, mukaddesatlarına dokundum, ilkelerini eleştirdim, felsefen pilsiz dedim, insan hakkıma tecavüz ediyorsun dedim, bir de üstüne delil melilde ekledim. Savcın oldum, seni avukatsız bıraktım. yargıcın oldum, önümdeki kara kaplıları kenara ittim. İçtüzük dedim, koruma kollama dedim, durumda vazife çıkardım eşyanı toplattırdım.. Yani olmayacak bişeyler de diyelim öyle olsun. Ne yaparsın?
Konuşma özgürlüğün var, sana tahammül ediyorum diyecen mi? Yoksa II Mahmut / IV.Murat gibi tebam yeniçeri/ sipahi isyan etti, şu marmara denizide her daim mavi, canımı sıktı, kanlarını aktıtıp marmara denizini kızıla boyatayım mı dersin?
Al sana tartışma, al sana muhabbet!... Heh hehe hehe hehehhhe... En uzun gülen AntikKomplocu
|