cigdemünal
Çi?'dem
ÖKS Girişimcisi

Kaça??m, e?kiya a?klar ya?ar?m durmadan.
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 06, 2008, 10:11:13 ÖÖ » |
|
Merhaba can'ım Ötekileriz, caanım Ötekileriz... Önce tarih atayım (06/09/2008) Sonrasında hemen sorayım; Nedir bu hazımsızlık? Niyedir? Nasıl bir anlamsızlıktır. Onca edep, adap dışı alanlar varken bir edebiyat alanına bu saldırının manası, saçmalığı nedendir?
Uzun zaman oldu bu sıcaklığı uzaktan seyredeli. Özlemişim dost sözcüklerinizi. Zeynom, Bahattin bey, Mehmet Ak, Sevgili Ayşe Keskin, Canım Oresay ve Ötekilerizin şiir insanları Sevgim ile selamlar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 06, 2008, 10:12:03 ÖÖ Gönderen: cigdemünal »
|
Moderatöre Bildir
|
Borcum Yok! Bozdurdum Ömrümü.
|
|
|
Berrak BEHRAMOĞLU
ÖKS Girişimcisi

|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 11, 2008, 21:14:27 ÖS » |
|
İşti güçtü derken, bu önemli olayı gözden kaçırmışım. Neyi mi? Ötekileriz'e yapılan saldırıyı. Ben de ana sayfa neden ortalarda yok diye düşünüp durmaktaydım. Sonra burada yazılanlardan Ötekileriz'in saldırıya uğradığını öğrendim. Sanırım bu son saldırı 5. saldırı oluyor. Bu önemli edebiyat sitesini çekemeyen odaklar çok galiba. Bu saldırılar olmasaydı Ötekileriz bir numaralı sanat sitesiydi şimdi. Ekibi demoralize etmeyi başarmış olmanın sevinciyle ellerinizi oğuşturun bakalım ne geçecek elinize ey saldırganlar. Ben inanıyorum ki ötekileriz ekibi bunun da üstesinden gelecek. Site dayanışmasını esirgeyen, Ötekileriz'i dost siteler listesinden çıkaran sözüm ona sanat sitelerine de "öhhö öhhö" demek kalcak. İyi gün dostu üyelerden hiç söz açmayalım. Vefanın erdemine erenler burada. Zor anlarda burada, sadece güneşli günlerde değil, tufanlı günlerde de burada. Onlar az da olsalar, azlıkları karnaval yeri doğurmada.
Ötekileriz'e yapılan bu saldırıyı tekrar kınıyor, mahkeme sonucunda suçluların bulunarak adalete hesap vermesini temenni ediyorum.
Sevgilerimle.
Berrak BEHRAMOĞLU
|
|
|
|
|
|
Şeyda GÜNEŞ
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 12, 2008, 20:38:03 ÖS » |
|
Ötekileriz ana sayfası şimdilik devreye sokulmamaktaymış, bunu anlarım, yeni bir saldırı ihtimaline karşı dava sonuc beklenmekte sanırım. Olay inşallah aydınlatılır. Ötekileriz ekibi de gönül rahatlığı ile ana sayfayı da devreye koyar.
Şeya GÜNEŞ
|
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 12, 2008, 20:52:02 ÖS » |
|
Arkadaşlar, ilginize, dert paylaşımlarınıza ayrı ayrı teşekkür ederim...
Benimde ismimi belirterek selamlayan Sevgili Çiğdem, arada var olmak arada yok olmakta nesi?
Selam ve sevgilerle.
|
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 14, 2008, 00:52:28 ÖÖ » |
|
Merhaba Benim Canım Arkadaşlarım, şiirdaşlarım, rüyadaşlarım, herbişeyim olmuş çoktaaaan canlarııım, Selamlaşmak yeniden ne güzel şeymiş..
Önce bi konuya açıklık getirmek istiyorum.
Sitemizin ana sayfasındaki öcüyle karşılaşır karşılmaz Sayın Bahattin Bey'e yazdım. Sitenin yine yeni bir saldırıya uğradığını öğrendiğimde nasıl müteessir olduğumu bilemezsiniz. Ama ne müteessir olmamın ne de eğer zehir zemberek bir kınama yazısı yazarak asmak mümkün olabilseydi, hiç biri bu saldırı meselesini nedenleri niçinleriyle ortaya döküp-aydınlatacak, kökten söküp çözmeyecekti..
Şu an yeniden.. varlığını topyekün son derece önemsediğim sitemizin sayesinde herkese selam, her bir şeye merhaba demek öyle güzel ki... Kaka çok o hatta öcü insanlara bişeycik demeden önce, izin verin ne olur bu güzelliğin tadını çıkarayım, ne olur..
Yazabilirsem yazacağım inşallah sonra, başka sayfada..
Sevgi selam
|
|
|
|
|
kusey
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 14, 2008, 10:02:52 ÖÖ » |
|
selama en icten selam..anlamli paylasimlara,,,tsk
|
|
|
|
|
|
Nisa NUR
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 14, 2008, 11:45:58 ÖÖ » |
|
Sevgili Kusey ve Dursun Nadir'e; Merhaba. Cağdaş Günce'de "Hayata Hayta Çırak" şiirini okumuştum Kusey Tangüler'in. O Kusey siz misiniz. Burada da paylaşımlarınızı bekleriz. Çok beğendim "Hayata Hayta Çırak"ı.
14.09.2008/ 11.50
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 14, 2008, 13:18:01 ÖS Gönderen: Nisa NUR »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 14, 2008, 14:17:04 ÖS » |
|
Selam Kusey, selam Zeyno ve selam Nisa...
Kusey şiirlerinin sessiz ve derinden verdiği haklı öfke içerir güçlü çığlıklarının, yeniden Ötekileriz sanalında da duyulması dileğimizdir.
Evet, sevgili Zeyno ne de güzel tanımlamışsınız, kuru kafayı.. Öcü ki hem de ne öcü?... Dün iki arkadaşla sanal beraberlikle zamanımız elverdiğince çalıştık... Ana sayfa üzerinde arada çalışmaları sürdürerek veri kaybına uğratmadan eski haline getireceğiz sanırım. Çalışma yaparken -forumda da açıkladığınız üzere- gönderdiğiniz e-postada geçen 'Öcü' tanımı geçiyordu aklımdan ve her hatırlayışımda sıkıntımı azaltarak beni güldürüyordu...
|
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 14, 2008, 15:29:41 ÖS » |
|
Şeytan ruhunu ele geçirmiş; karanlıkta; ne yazık bu öcülerin. Oysa geri alabilseler iyileştirir ruhlarını iyiliği bedava edebiyatın.
Merhaba herkes ve herşey yakın uzak merhaba uzay merhaba dünya
|
|
|
|
|
|
Sanat Dedektifi
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 14, 2008, 22:49:52 ÖS » |
|
Selam sevgili Zeyno.
14.09.08/23.00
|
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 14, 2008, 22:54:06 ÖS » |
|
Selam Sevgili Zehra Yenice.
14.09.2008 / Saat şu an 22.53 ü gösteriyor burada.
|
|
|
|
|
|
yaprakunvar
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 21, 2008, 00:03:07 ÖÖ » |
|
merhaba...
|
gölgem kan kaybediyor temmuz ü?üyorum...
|
|
|
kusey
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 21, 2008, 14:26:39 ÖS » |
|
Selam arkadaşlar  selam Dursun Nadir Selam Kusey selam 26 ziyaretçi saat 01.30 selamin en icten ve sicakkanlisiyla size ve ötekileriz dostlarina selam..
|
|
|
|
|
|
Şeyda GÜNEŞ
|
 |
« Yanıtla #28 : Eylül 21, 2008, 22:03:45 ÖS » |
|
28 Ziyaretçi, 4 Üye Son 300 dakika içinde aktif olan üyeler: EminEser, kusey, zeyno, Transferci
---------------------------------------------------
Öykücü, şair ve teknik adam... Hepinizin yeri ayrı. Sizlere topyekun selam vermek güzel. Kusey'in selamının ekinde burada şiirlerini de okumak şiirlerimin gelişiminde yol gösterici olacak. Zeyno şiirleri zaten baştacı, ondan çok şey öğreniyorum. Emin ESER öyüleri de insanı zenginleştirmekte. Transferci ise Ötekileriz'in teknik yükünü sırtlayan kahraman, doğru mu, doğru. Selam hepinize.
Şeyda GÜNEŞ
21.09.08/22.00
|
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #29 : Eylül 23, 2008, 20:45:27 ÖS » |
|
Sevgili Zeyno'ya selam vermeden, Ötekileriz sayfasından çıkış yapmak -benim için- kolay mı?... Selam Zeyno, selam Şair, selam şiir aşığı...
|
|
|
|
|
|