"Demirci Sustukça" örs öksüz kalır.
Merhaba Saygıdeğer Zeki Bey,
Merhaba Sevgili Berrak, Sevgili Yaprak, Sevgili Memiş, Sevgili Nisa Nur, Sevgili Şeyda ve Sayın Bozkurt
Değerli sözlerinizi, uzun süre istemeden susmakla; belki öksüz değil ama.. yalnız ve mahzun bıraktığım için, sizlerden yüzlerce kez çok çok özür dilerim.
Uzun süre istemeden susmamın sebebine gelince!
1
Malum!
Sağlık, gençlikte olduğu gibi durmuyor elde yaşlar ilerledikçe!
Ne tuhaf fakat!
Gençlik, ele avuca sığmaz bir şeyken...
Sağlık (gençlikte), ele avuca sığmak bir yana! ''görülebilen, dokunulabilen tek şey elde öylece durduğu için!
2
Siteye uzun bir süre giriş yap(a)mayınca, şifremi unutmuşum. O.. bu.. şu.. bu.. derken dene dene hatırlama konusunda bir türlü başarılı olamadı hafızam. Şifre hatırlat kısmındaysa SORUMU SOR kısmı var ya hani, ben SOR dedikçe.. O, ''öyle bir soru yok!' dedi durdu.
Sonunda yeni bir üyelik için başvuruda bulundum Peria nicki ve TC kimlik numaramla! Fakat, nedense, bir türlü onay çıkmadı.
Zeyno nickimle bu gece giriş yapmayı tekrar denedim ve sonunda girdiğim bir numara tuttu, yazdım şükür sizlere, çok sevinçliyim.
Hepinize kalbimin, (ne nezle olur ne sesi kısılır.. yani ne olur olur bir şey olmaz şiir ve sevgi sağlığına..) her zaman sağlık, samimiyet ve şiirden ibaret sevgi seliyle..
İyi sabahlar.
bir türlü başarılı olamayınca